Urmând direcția de poziționare strategică, Globalworth – PLACE TO GROW -, schimbările de design aduc o nouă experiență de lucru pentru cea mai mare comunitate de afaceri din România. Aliniind clădirea la cele mai înalte standarde de durabilitate și eficiență, Globalworth continuă să își respecte angajamentul de a-și menține portofoliul în categoria premium de clasa „A”.

 Sub îndrumarea echipei Globalworth și a arhitectului Alin Dobrescu, în perioada iunie-septembrie 2021, s-au desfășurat lucrări de transformare a recepției, restaurare interioară, modernizare, renovare și reparații a instalațiilor, dotarea spațiului cu mobilier și decorațiuni interioare și exterioare.

Direcția arhitecturală principală creează o atmosferă caldă, în care cei 1.700 de oameni care lucrează în clădire se simt bine primiți când ajung la birou și se pot deconecta atunci când doresc o pauză de la activitățile lor zilnice. Astfel, suprafețele interioare de 300 de metri pătrați și de 150 de metri pătrați în aer liber au suferit o metamorfoză, rezultând un spațiu inovator, inspirat din industria ospitalității.

 „Ne bucurăm că am finalizat procesul de renovare TCI pentru care majoritatea lucrărilor au fost realizate după programul de lucru pentru a nu deranja comunitatea noastră de afaceri. Proiectul a fost o provocare pentru echipa noastră, din cauza transformării unui lobby de birouri într-un spațiu mai relaxant, „de tip ospitalitate”. Deci, ceea ce vrea să ofere noul nostru lobby TCI este o pauză de agrement în timpul orelor de birou ”, a spus Raluca Ghica, Head of Globalworth Workplaces Romania.

Holul TCI are un perete verde cu mușchi și zone verzi cu plante naturale, un ecran cu 6 LED-uri de ultimă generație și turnichete tehnologice și estetice de ultimă generație, care permit accesul și persoanelor cu dizabilități de mobilitate. A fost adăugată și automatizarea electronică a ușii rotative de la intrarea principală. 

Tower Center International este o clădire de birouri de clasă „A” cu locații multiple, situată în inima cartierului central de afaceri al Bucureștiului, în prestigioasa Piață Victoriei, foarte aproape de Parcurile Kiseleff și Herăstrău. Beneficiaza de parcare subterana si transport in comun excelent cu acces usor in orice punct al orasului. Cladirea de birouri este certificata BREEAM Very Good.