Noul manager va raporta direct catre Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, si va fi responsabil cu gestionarea activitatilor companiei in Romania, concentrandu-se pe aspectele operationale, administrative si dezvoltarea business-ului.
"Incepand cu anul 2012, Globalworth s-a transformat din a fi o companie imobiliara de succes in Romania la un grup international renumit. O astfel de crestere necesita institutionalizarea ulterioara la nivelul structurii companiei, iar aceasta noua angajare strategica asigura dezvoltarea business-ului in Romania, cu scopul de a consolida pozitia deja dominanta pe piata locala. Ne bucuram ca Marian ni se alatura. El este unul dintre cei mai recunoscuti lideri operationali corporativi din Romania, venind cu peste 40 de ani de experienta si rezultate remarcabile. Suntem convinsi ca va aduce o valoare semnificata francizei locale Globalworth si o va conduce cu succes in urmatoarea etapa de dezvoltare", a spus Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group.      

Marian V. Popa vine o bogata experienta in senior management, axata pe domenii ca servicii financiare, servicii specifice business-ului, outsourcing si tehnologie in multinationale precum Deutsche Bank, Endava, Fujitsu sau Rank Xerox.
In cel mai recent rol al sau, de director general la Deutsche Bank Global Technology Romania, in perioada 2014-2021, a creat unul dintre cele patru centre strategice de tehnologie a Deutsche Bank la nivel mondial, coordonand peste 1.000 de oameni. Inainte de a se alatura echipei Deutsche Bank, Marian V. Popa a ocupat pozitia de CEO in companii notabile precum Endava CEE (peste 7 ani), Fujitsu/ICL (8 ani) si Xerox Romania & Moldova (14 ani).


A fondat compania de consultanta Transformative Coaching si numeroase ONG-uri, printre care Foundation for the Medieval Art Festival in Sighisoara, The American Chamber of Commerce, The British - Romanian Chamber of Commerce, AOAR, Transparency International Romania si multe altele.
Marian Popa are o licenta in Economie si Comert Extern (Romania) si trei diplome in Executive Management Education (Marea Britanie, Belgia si Franta).


"Sunt incantat sa incep noua mea misiune de director general pentru Romania si astept cu nerabdare sa lucrez indeaproape cu profesionistii Globalworth. Romania a fost fundamentul succesului Globalwoth si va reprezenta intotdeauna un pilon important pentru dezvoltarea sa viitoare. Sunt onorat sa conduc echipa locala si sa ghidez consolidarea si cresterea acesteia si in viitor. Deoarece tehnologia joaca un rol central in biroul viitorului, cred cu adevarat ca experienta mea in acest domeniu va ajuta Globalworth sa continue sa ofere celei mai mari comunitati de afaceri din tara solutii integrate de ultima generatie pentru a raspunde diferitelor nevoi ale pietei in evolutie", a precizat Marian Popa.