Gijs il va inlocui pe Mike Atwell, care va prelua divizia de International Investments din  CBRE France. Gijs Klomp este Head of CBRE Investment Properties in Romania, pozitie pe care o va pastra de asemenea. El s-a alaturat echipei CBRE Romania in Decembrie 2014, dupa ce a fost Managing Director JLL Romania si anterior Head of Transactions CEE CBRE Global Investors.

 

Gijs Klomp, cetatean olandez, are un master in managementul de real estate (MSc), locuieste  in Praga si lucreaza in regiune de mai mult de 10 ani.Vorbeste fluent engleza, germana si romana si a condus proiecte in cercetare, asset management si tranzactii imobiliare de-a lungul carierei sale profesionale.

 

Commentand aceasta numire, Andreas Ridder, Chairman CBRE  Europa Centrala si de Est, a spus:“Sunt incantat sa anunt aceasta binemeritata promovare. Gijs, alaturi de Mike, a jucat un rol decisiv in dezvoltarea diviziilor noastre de Investment Properties din regiune in ceea ce astazi este un business de varf.”

 

Conform celor mai recente date de piata, CBRE a inregistrat in trimestrul al treilea din 2015 o crestere semnificativa a activitatii investitionale  in Europa Centrala si de Est, comparativ cu trimestrul al doilea, cu tranzactii in valoare de aproximativ 2.6 miliarde de euro. (sursa: ziuacargo.ro)