Grupul Garanti, care reuneste GarantiBank, Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum si Garanti Credite Ipotecare, ocupa o suprafata inchiriabila de 7.200 mp in cladirea F a complexului de birouri Novo Park.

Cladirea F are o suprafata inchiriabila de 24.000 mp, desfasurata pe zece etaje de birouri si sase niveluri de parcare, grupul Garanti ocupand trei etaje.

Parcul de afaceri Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, cu o suprafata de aproximativ 75.000 mp inchiriabili si are un grad de ocupare de 98%. Printre chiriasii Novo Park se afla: Hewlett-Packard (HP), Procter & Gamble (P&G), Mondelez Romania (cunoscuta anterior sub denumirea de Kraft Foods), Grupul Garanti Romania, Ringier, Sodexo, Infineon Technologies, Yokagawa, Luxoft si UniCredit Business Integrated Solutions. In complexul de birouri lucreaza astfel aproape 10.000 de angajati.

In acest an, Novo Park si West Gate, proiect dezvoltat de Genesis Development in cartierul Militari, au obtinut certificarea BREEAM Very Good, devenind parcuri verzi de birouri.

 

Dezvoltatorul Genesis Development, detinut de omul de afaceri Liviu Tudor, este activ de peste 15 ani pe piata locala. In portofoliul companiei se afla primul campus privat din Romania, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii, parcurile de afaceri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de metri patrati de spatii de birouri de clasa A. (sursa: dailybusiness.ro)