Deschiderea magazinului Casa Convenienza va avea loc pe data de 15 mai. Magazinul este situat in una dintre unitatile de tip big box recent renovate din cadrul West Park.

 

Casa Convenienza reprezinta un nou concept de mobilier lansat de proprietarii Casa Magica Design –companie de design si mobilier premium care activeaza in Romania din 1998 – impreuna cu General Business System.

 

Noul magazin dispune de o suprafata generoasa de expunere, ce totalizeaza 1.050 mp si include articole de mobilier cu design Italian.

 

Construit in 2008-2009, West Park Retail are o suprafata inchiriabila totala de 74.500 mp cuprinzand trei unitati de tip big-box si un centru comercial de tip outlet – Fashion House Outlet Centre.

 

West Park Retail gazduieste si alti mari retaileri de tip big-box, cum ar fi Kika (28.740 metri patrati GLA – unicul magazin al acestui brand in Romania, care ofera mobila si decoratiuni interioare), Hornbach (19.960 metri patrati GLA), Proges (1.340 metri patrati GLA – magazin cu decoratiuni pentru casa) si Domo (1.130 metri patrati GLA). (Sursa: dailybusiness.ro)