„Lucrările la proiectul Matei Millo, o clădire de birouri cu nouă etaje, au fost demarate în ianuarie 2019, iar lucrările de dezafectare a vechii clădiri Tandem au fost demarate recent. Matei Millo, clădire de birouri în valoare de 40 de milioane de euro, a primit certificarea BREEAM Excellent cu scorul 83,2, cel mai mare acordat unui proiect office din București. Dorim să dezvoltăm proiecte de impact, sustenabile, care transformă orașul, care modelează viețile celor care lucrează sau locuiesc în ele. Avem în vedere, în dezvoltarea proiectelor Matei Millo și Tandem, toate caracteristicile clădirilor moderne de birouri, printre care se numără  eficiența energetică, grija pentru comunitatea locală și bunăstarea angajaților care vor lucra acolo”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și cofondator Forte Partners.
Proiectul Tandem va avea o valoare de piață de 65 de milioane EUR.

Matei Millo și clădirea Tandem fac parte din proiectul Sector 0, o inițiativă Forte Partners pe segmentul premium de birouri. Sectorul 0 implică dezvoltarea clădirilor de birouri pentru comunități creative - atât pentru companii, cât și pentru cei care lucrează pe cont propriu. Sectorul 0 va demarca o zonă a clădirilor perfect integrate în stilul arhitectural din jur (art deco), în vecinătatea clădirii reprezentative a Palatului Telefoanelor.

Ca parte a acestei inițiative, clădirea de birouri Matei Millo, cu o arhitectură art deco care a fost reinterpretată astfel încât să integreze proiectul în spațiul urban caracteristic al zonei, al cărui reper principal este în prezent Palatul Telefoanelor, va fi livrat în al treilea trimestru al anului 2020, în timp ce proiectul Tandem urmează să fie finalizat în decembrie 2021.

Clădirea de birouri Matei Millo are o suprafață totală închiriabilă (GLA) de 9.000 de metri pătrați, o pondere a spațiilor verzi din totalul zonelor comune de peste 30 la sută, un regim de înălțime de 3S + P + 9E, 130 de locuri de parcare și acces facil la toate mijloacele de transport în comun (autobuze, troleibuze, metrou). (sursa: forbes.ro)