Clădirea se află pe autostrada A1, la km 13.2, iar de aici Ford Trucks va oferi o gamă largă de servicii, cum ar fi vânzări, operațiuni post vânzare și livrări de piese de schimb. Sediul central al Ford Trucks a fost lansat după un rebranding care a necesitat o investiție de peste 200.000 de euro, încheiată cu o clădire renovată.

„Întrucât am crescut deja prezenţa noastră în diferite regiuni ale lumii, Europa de est este acum piaţa noastră prioritară. Suntem foarte încântaţi să anunţăm că acest sediu reprezintă unul dintre cele mai importante repere ale planului de distribuţie al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas în România şi cel mai important din Europa până acum. Cefin Trucks este un partener de afaceri foarte important pentru noi şi credem că acest centru va contribui în mod semnificativ la prezenţa Ford Trucks în România şi Europa”, a declarat Lisa King, director general adjunct al Ford Otosan.

Sediul Ford Trucks acoperă 17.000 de metri pătrați, incluzand o clădire de 3.900 mp, o parcare de 13.000 mp, birouri care acoperă aproape 1.700 de metri pătrați. Service-ul și depozitul de piese de schimb acoperă încă 3.000 mp.

La sfârșitul anului trecut, Ford Trucks a intrat pe piața românească printr-un parteneriat cu Cefin Trucks, numit importator și distribuitor exclusiv. În 2017, Cefin intenționează să vândă 185 camioane Ford.

Ford Trucks intenționează să atingă o cotă de piață de 6%.
Compania are operațiuni în 25 de țări și intenționează să dubleze această cifră până în 2020. (sursa: digi24.ro)