Complexul de birouri Nova, cu o suprafață de 43.744 mp este ăn formă de U, cu cele două clădiri principale împărțite în patru secțiuni separate. Proiectul a fost dezvoltat de afiliatul polonez Ghelamco, care a finalizat cea de-a doua fază în ianuarie 2012. Proprietatea este ocupată în promorție de 90% de chiriași precum Gothaer, BMW Group și LG Electronics, iar jumătate din spațiul rămas neocupat este așteptat să se închirieze în săptămânile următoare.

Daniel Harris, Managing Director al Tristan Capital Partners, a afirmat: “Polonia a reprezentat o piață favorită a fondului și suntem încântați de achiziția acestei proprietăți la un preț atractiv, într-unul dintre cele mai prestigioase și mai mari cartiere de afaceri europene situat în afara centrului orașului. and has been a favourite market for the fund and we are delighted to have acquired this asset at an attractive price in one of Europe’s most prestigious and largest business districts located outside a city centre. Aceasta duce fondul CCPIII aproape de a fi complet investit.”

Cartierul de afaceri Mokotow se află în sudul Varșoviei și beneficiază de legături excelente cu restul orașului. Proprietatea pune la dispoziție peste 1000 de locuri de parcare și este la cinci minute distanță de mers pe jos Galeria Mokotow, unul dintre cele mai moderne centre comerciale și de divertisment din Polonia.  

Consultanții implicați în această tranzacție au fost CBRE, Dentons și cmT. (sursa: europaproperty.com)