“In ultimii 9 ani, am reusit sa construim o afacere de investitii si dezvoltare imobiliara de proportii, axata in special pe segmentul de retail. Exista insa oportunitati vaste pe intregul spectru al dezvoltarilor si investitiilor imobiliare, astfel ca am hotarat impreuna cu Victor sa le dam curs intr-o noua structura: o companie cu actionariat privat gestionata de o echipa puternica de parteneri” declara Martin Slabbert, intr-un comunicat de presa.

 

Pe termen mediu, luand in calcul capitalul disponibil in prezent, Prime Kapital tinteste investitii la un cost de peste 500 milioane euro.

 

La nivel operational, managementul companiei este sustinut de o echipa de analisti care au rolul de a asista cu identificarea, analizarea si evaluarea oportunitatilor de investitii, precum si cu implementarea tranzactiilor. Compania va recruta in perioada urmatoare alti specialisti cu experienta in design, project management, leasing precum si alte functii conexe dezvoltarii imobiliare.

 

Noua companie nu exclude oportunitatea de a intra in structuri de tip joint venture cu proprietarii de terenuri sau cu alti dezvoltatori, echipa de management avand experienta semnificativa in crearea si implementarea cu succes a structurilor de acest gen.

 

Slabbert si Semionov au demisionat de la conducerea NEPI in vara anului trecut. NEPI a ajuns sub conducerea lui Martin Slabbert cel mai activ investitor si dezvoltator din piata imobiliara romaneasca: activele grupului au depasit 1,5 miliarde de euro.

 

Martin Slabbert a fost partener al Deloitte Central Europa in perioada 2005-2006, dupa care numele sau se leaga exclusiv de crearea si dezvoltarea NEPI. (sursa: wall-street.ro)