Proiectul Green City este format din 650 de vile și a fost dezvoltat de Dumitru Bucțaru prin intermediul mai multor firme, toate aflate în insolvență sau faliment. Trei dintre acestea, respectiv Valahorum , Clean Optim Serv și Green City sunt în portofoliul Euro Insol.

 

Ansamblul rezidențial este construit în localitatea 1 Decembrie, din judetul Ilfov, pe un teren de 120 de hectare, pe un domeniu care a apartinut familiei regale.

 

În cadrul proiectului au fost dezvoltate trei tipuri de case: Sena, cu patru camere și o suprafață utilă de 108 mp, Neva, cu patru camere și o suprafață utilă de 118 mp, și Tamisa, cu până la șase camere și o suprafață utilă de 120 mp, plus un pod mansardabil.

 

 “Este o nouă provocare pentru Euro Insol, care administrează două treimi din marile proiecte imobiliare din București. Dacă Asmita Gardens este cel mai mare ansamblu residential pe verticală, Green City este pe departe cel mai mare pe orizontală. Cunoaștem foarte bine proiectul, deoarece am mai vândut câteva zeci de unități locative în cadrul proiectului, dezvoltate de două dintre companiile lui Bucșaru”, a declarat partenerul coordonator al firmei Euro Insol, administratorul judiciar al complexului imobiliar, Remus Borza.

 

Un alt proiect administrat de firma lui Borza este  Asmita Gardens, situat în vecinătatea Parcului Tineretului și a Parcului Urban Văcărești este dezvoltat pe o suprafață de 27.000 mp și are 765 de apartamente.

 

Euro Insol are în portofoliu și complexul rezidential Citadella Titan, compus din 224 de apartamente, dar și ansamblul Belvedere (format din 120 de apartamente si 6.200 mp spatii comerciale si birouri),  Grenoui Investment si Topo Capital, ce dețin 160 de apartamente în 6 ansambluri rezidențiale, Tampa Garden situat în Brasov - peste 400 de apartamente, sau Ibiza Sol, de lângă pădurea Băneasa. (sursa: profit.ro)