Din ce in ce mai multi romani se aliniaza trendului global si renunta treptat la programul de lucru fix, desfasurat rigid intre cei 4 pereti ai unui birou clasic. Inteleg din ce in ce mai mult ca pentru a avea success si pentru a fi eficienti si productivi este important sa te armonizezi cu cerintele business-ului tau, sa fii mereu conectat si prezent in spatii de lucru profesioniste, acolo si atunci cand afacerea ta o cere.

 

Extinderea Regus in Romania, odata cu deschiderea noului centru Hermes Bucuresti in zona Pipera, reprezinta tocmai expresia faptului ca romanii aleg sa se orienteze in numar cat mai mare catre solutii de lucru flexibile, intelegand importanta acestei adaptari pentru crestere si succes, fie ca vorbim de companii mari sau de start up-uri, de companii cu capital romanesc sau extern.

 

Tehnologie avansata si conectare, oriunde ai nevoie

Noua locatie va dispune de un Business Lounge, situat la parterul cladirii, ce are o capacitate totala de 125 puncte de lucru si 2 sali de conferinte perfect echipate din punct de vedere tehnologic, pregatite oricand pentru a te apuca de lucru.

 

Variante lejere de acces pentru un plus de eficienta

Fiind pozitionat intr-una dintre cele mai cunoscute zone de business din capital Romaniei, centrul Hermes Bucuresti se afla la zece minute de cartierul central de business (CBD) si pune la dispozitie variante lejere si comode de acces  pentru a eficientiza timpul de munca al tuturor clientilor sai: este conectat cu drumul national DN1 precum si la mijloace de transport in comun. In plus, spatiul pune la dispozitia clientilor sai zone de parcare exterioara si parcare subterana securizata, pentru ca fiecare sa isi concentreze atentia asupra business-ului si mai putin asupra aspectelor organizatorice. Cladirea moderna din sticla este aproape de zone rezidentiale, dar este si inconjurata de afaceri de toate dimensiunile, din domenii precum IT, bancar, finante si securitate.

 

Extindere la nivel national pentru Regus in Romania

Odata cu deschiderea centrului Hermes Bucuresti, Regus dispune acum de o retea de 5 centre de afaceri pozitionate in zone cheie de business din capitala: Piata Rosetti, Piata Charles de Gaulle, zona Floreasca, Pipera si Piata Montreal(World Trade Center). Avand in vedere cerinta in continua crestere pe zona de lucru flexibila, atat in Bucuresti cat si la nivel national, Regus include in planurile sale de dezvoltare in viitorul apropiat deschiderea unor noi centre de afaceri in alte orase reprezentative din Romania: Cluj, Timisoara, Iasi si altele.

 

Ramona Iacob, country manager Regus in Romania, declara : “Regus Romania este in plina dezvoltare iar cererile pentru solutiile flexibile de lucru sunt si ele in crestere. Regus targeteaza toate zonele de clienti, de la companii start up pana la companii corporate. Putem acomoda in spatiile noastre de birouri diverse tipolgii de clienti, diverse cereri, de la o persoana la cateva zeci de persoane. Putem de asemenea oferi solutii eficiente ca spatiu si cost prin alte produse Regus precum biroul virtual, spatiile co-working sau cardurile de acces in zonele noastre de Business Lounge, sali de sedinta si birouri de tip part time. “

 

Evenimentul de lansare al noului centru de afaceri Regus va avea loc la sediul Hermes Bucuresti - Bd. Dimitrie Pompeiu, 5-7, Sector 2 - pe 18 februarie 2015, incepand cu ora 19.00. In cadrul evenimentului vor participa reprezentati importanti din domeniul imobiliar, zona de business, clienti existenti, colaboratori, precum si persoane cheie din structura nationala si international Regus: Ramona Iacob, country manager Regus in Romania si Katerina Manou, regional general Manager Blacani .

 

Regus este principalul furnizor de spatii de lucru flexibile la nivel global.

 

Reteaua Regus cuprinde peste 2.000 de centre de afaceri in 104 de tari si pune la dispozitie spatii de lucru de inalta calitate, echipate cu servicii complete, ce ofera o modalitate comoda de desfasurare a activitatii de business, fie ca vorbim de o perioada de cateva minute sau de cativa ani.

Companii precum Google, Toshiba si GlaxoSmithKline aleg Regus pentru flexibilitatea in munca pe care o ofera si pentru facilitatile pe care le pune la dispozitie in scopul cresterii succesului afacerilor lor.

Cheia flexibilitatii in munca este adaptabilitatea si de aceea Regus deschide puncte de lucru oriunde au nevoie cei peste 1,8 milioane de membri, fie ca vorbim de centre ale oraselor, cartiere suburbane, centre comerciale, puncte de vanzare retail, gari, statii de alimentare cu carburanti si chiar centre comunitare.

Fondata in Bruxelles, Belgia, in 1989, Regus are sediul in Luxemburg si este listat la Bursa din Londra.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul www.regus.ro. (Sursa: Regus)