Mihaela Petruescu, consultant cu peste 8 ani de experienta pe piata locala de retail, a activat in companii precum CBRE si Capital Property Advisors, fiind implicata in toate etapele de inchiriere a unor proiecte precum Arena Mall Bacau, Era Shopping Park Iasi, Mures Mall Targu-Mures, Cora Constanta.

 

Petruescu va coordona activitatea de inchiriere in centrele comerciale pe care DTZ Echinox le administreaza si se va concentra pe castigarea de noi clienti si consolidarea pozitiei companiei pe piata pe acest segment.

 

“Segmentul de retail, cu toate componentele sale (inchirieri, property management, consultanta, evaluari) reprezinta o divizie strategica pentru compania noastra. Activam pe o piata foarte competitiva si dorim sa ne diferentiem prin valoarea adaugata serviciilor oferite clientilor nostri. DTZ Echinox administreaza in prezent un portofoliu de patru centre comerciale, cu o suprafata cumulata de peste 150.000 mp. Dedicarea unui specialist activitatii de inchiriere in proiectele pe care le administram continua strategia de diferentiere pe care am demarat-o anul trecut, odata cu dezvoltarea Retail Metrics – un set de cercetari de piata specializate, derulat cu succes in ultimul an, in 12 centre comerciale”, a declarat Oana Iliescu, managing director DTZ Echinox.

 

DTZ Echinox administreaza in prezent un portofoliu de 150.000 mp de proiecte de retail, printre care Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava, in proprietatea Argo Real Estate, Felicia Shopping Center din Iasi, in proprietatea CBRE Global Investors si Cocor Store Bucuresti. (sursa: wall-street.ro)