Lista vorbitorilor îi include pe:

 

     ●      Sorin Vișoianu - Country Manager Operations Romania, IMMOFINANZ

     ●      Geo Mărgescu - Founder & CEO, Forte Partners

     ●      Florin Furdui - Country Manager, Portland Trust

     ●      Aurelia Luca - Country Manager, Skanska Property Romania

     ●      Affan Yildirim – General Manager, Anchor Grup

     ●      Andreea Pătrașcu - Program Management Office Manager, Orange Romania

     ●      Costin Blideanu - Head of Leasing, AFI Malls Division

     ●      Liana Dumitru - Associate Director Retail Agency, Colliers Romania

     ●      Andreea Comșa - Managing Director, Premier Estate Management

     ●      Paul Copil - COO, Fashion Days

     ●      Dorel Niță –Coordonatorul diviziei Analize Imobiliare, Imobiliare.ro

     ●      Cătălin Laurențiu Hanu – Country Manager, CTP

  

În panelul de discuții dedicate sectorului de birouri, subiecte precum atractivitatea României pentru noi investiții în regiune, zonele de interes crescut pentru dezvoltatori dar și evoluția prețurilor în anul 2016 vor fi centrul dezbaterilor. Cu șaptesprezece proiecte ce au un volum record de aproximativ 350.000 mp2 de spații noi programate pentru finalizare anul acesta doar în București, capacitatea de absorbție a pieței va fi analizata în paralel cu profilul companiilor ce închiriază spații de birouri în acest moment.

 

Agenda conferinței va continua cu o analiză a segmentului de retail– evoluția proiectelor in ultimii ani, schimbări la nivelul consumatorilor și nevoia de actualizare a proiectelor existente pentru a urmări aceste modificări. O serie de vorbitori ce provin din ramuri diferite ale industriei vor examina piața luând în considerare toate parțile interesate: dezvoltatori, proprietari, clienți, instituții financiare și furnizori de servicii.

 

Luând în considerare creșterea semnificativă din ultima perioadă, cea de-atreia sesiune va începe cu previziuni asupra sectorului industrial, noi investiții și consolidări pe piața. Se va discuta de asemenea despre profilul companiilor ce alimentează cererea pentru spații industrial și logistice și factorii din spatele deciziilor acestora de a investi pe plan local, cu scopul de a oferi audienței o mai bună înțelegere a factorilor determinanți în atragerea de noi investiții în regiune.

 

Cel de-al patrulea și ultimul panel al conferinței va poziționa pe primul plan sectorul rezidențial. Ca urmarea a probării legii dării în plată, instituțiile financiare și dezvoltatorii locali și-au asumat o poziție mai precaută decat în anii precedenți, afectând astfel piața locală. Experți în domeniu vor anticipa evoluția prețurilor și vor discuta despre opțiuni noi de finanțare pentru dezvoltatori și noi tendințe precum piața premium sau proiecte ecologice.

 

Mai multe informații despre eveniment, sesiunile de discuții și vorbitori pot fi găsite pe pagina evenimentului. Cei interesați să participe la Realty 2016 se pot înregistra online sau direct la telefon - 031 040 09 31 sau email - [email protected].