Compania londoneză Lodestar are reputația de a ajuta corporațiile și companiile imobiliare să-și dezvolte direcții strategice de PR, precum și să-și îmbunătățească performanțele afacerii și să-și dezvolte piața. Lodestar a colaborat cu branduri globale, cu organizații din sectorul public, precum și cu nenumărate companii de top, precum ING, Deloitte, IBM, Capita și Multi Development. De asemenea, a lucrat cu start-up-uri și companii PropTech, pe măsură ce această parte a pieței a început să se dezvolte. "Observăm că piața se schimbă, iar marketingul trebuie să profite de oportunitățile prezentate de tehnologie", afirmă Julie Fitzsimmins, Director Lodestar.

 

Cu sediul central în Ungaria, Online Real Assets este prima agenție start-up dedicată în totalitate pieței imobiliare. Acest lucru se realizează prin abordarea provocărilor de marketing și de comunicare prin soluții inovatoare PropTech pentru regiunea ECE.

Abordarea sa intergrată online oferă soluții inovatoare, de la listări comerciale prin intermediul officerentinfo, la generare de lead-uri, construire de site-uri, realitate virtuală (UP2VR) și chiar un website dedicat (ChatBot), dezvoltat specific pentru piața imobiliară. Prin aplicația sa dedicată comunității, Spaceflow, se adresează chiriașilor ca și clienți, transformând informațiile despre clădire într-un "loc vibrant unde totul și toți cei din ecosistemul clădirii converg".

Instrumentele sale unice transformă marketingul offline tradițional în strategii și platforme de marketing online, ajutând proprietarii de clădiri să crească gradul de ocupare și să găsească noi cumpărători mai eficient.

 

Acest nou parteneriat va permite clienților din Marea Britanie interesați de extinderea pe piața europeană să profite de expertiza oferită de Online Real Assets. În egală măsură, companiile imobiliare în căutare de informații de primă valoare despre piețele britanice și europene pot acum să solicite asistență de la Lodestar, companie condusă de Julie Fitzsimmins.

 

Julie Fitzsimmins, Director Lodestar, spune: "Este o asemenea bucurie să lucrăm cu echipa Online Real Assets. Piața imobiliară europeană continuă să fie afectată de provocările politice și economice. Cred că este esențial să menținem o orientare internațională și să continuăm să privim în afara granițelor noastre și să îmbrățișăm ceea ce tehnologia are de oferit. Prin combinarea cunoștințelor și experienței noastre colective, putem ajuta organizațiile mari și mici să evite numeroasele capcane și să se concentreze asupra creșterii".

 

Vincent Vallois, CEO Online Real Assets, adaugă: "Trăim și respiram piața imobiliară - la fel și Lodestar. Echipa mea și cu mine am fost impresionați de rezultatele obținute de echipa Lodestar, proiect după proiect. Împreună, vom putea ajuta mult mai multe companii imobiliare din Marea Britanie și Europa cu servicii complet integrate și soluții tehnologice inovatoare". (sursa: Online Real Assets)