In cursul procesului de restructurare, compania intentioneaza sa-si continue activitatea in mod normal, iar conducerea companiei va fi asigurata de echipa de management impreuna cu administratorul desemnat de instanta, scrie Mediafax.

In vederea rezolvarii problemelor legate de lichiditate, compania a propus creditorilor un plan de restructurare, care prevede, printre altele, amanarea obligatiilor Plaza Centers pe o perioada de trei-patru ani sau pe o perioada mai scurta, daca nivelul cash flow-ului permite acest lucru.

La inceputul lui 2011, compania imobiliara Plaza Centers, controlata de omul de afaceri israelian Mordechay Zisser, care trebuia sa dezvolte proiectul de centru comercial pe locul Casei Radio din Capitala isi suspendase activitatea in Romania.

Companiile Plaza Centers N.V. si Plaza Centers Management B.V., in calitate de asociati ai Central Plaza din Bucuresti, au decis la inceputul lunii ianuarie ca activitatea firmei sa fie suspendata pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 15 ianuarie 2011.

 

Plaza Centeres intentiona sa investeasca in Romania in proiecte cu o valoare totala de aproape 2 mld. euro, cel mai mare dintre acestea fiind Dambovita Center, construit pe platforma de 600.000 mp a Casei Radio. (sursa: dailybusiness.ro)