"Schimbarea are scopul de a continua parcursul promiţător al companiei din ultimii 2 ani, consolidarea poziţiei deţinute de Adama în piaţă şi stimularea perspectivelor sale de dezvoltare. Andreas Holler îşi continuă astfel activitatea în cadrul Immofinanz Group, preluând responsabilitatea construcţiei de apartamente în Austria, fiind numit membru în Consiliul de Administraţie al Buwog Group, liderul pieţei de proprietăţi rezidenţiale private din Austria, cu un portofoliu de aproximativ 35.500 apartamente în Austria şi Germania", se arată într-un comunicat al Adama.

Laszlo Csiki a lucrat anterior în piaţa de asset management, iar începând cu noiembrie 2011, a ocupat funcţia de head of corporate asset & facility management pentru estul Europei în cadrul Metro Group. De-a lungul ultimilor 15 ani, Csiki a deţinut diverse funcţii de conducere, având responsabilităţi operaţionale şi regionale ca managing director pentru Metro Group Retail Real Estate România şi regional director pe Europa Centrală şi de Est al Metro Group Asset Management.

Cu o activitate acoperind ţări precum România, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croaţia sau Grecia, Csiki are expertiză în domeniul imobiliar, de property şi asset management, precum şi în cel al investiţiilor.

Holler a ocupat funcţia de membru în consiliul executiv al Adama din noiembrie 2011, gestionând preluarea companiei de către Immofinanz Group. Acesta s-a ocupat în mod direct de procesul de integrare al dezvoltatorului în cadrul grupului.

În mandatul sau, Adama a construit în 2012 şi 2013 noi etape de dezvoltare pentru proiectele Edenia Titan şi Evocasa Optima din Bucureşti, respectiv Copou Bellevue în Iaşi. În plus, în 2013 compania a înregistrat un ritm al vânzărilor în creştere cu 25% comparativ cu 2012.

Adama este activă în România, Moldova, Ucraina şi Turcia, unde a construit până în prezent peste 1.650 de apartamente şi câteva zeci de mii de metri pătraţi de spaţii comerciale şi birouri.

 

Immofinanz este unul dintre cei mai importanţi investitori imobiliari din Europa şi din România. Pe piaţa locală, grupul are un portofoliu de 88 de proprietăţi, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri şi spaţii comerciale, estimat la 999,2 milioane de euro. (Sursa: economica.net)