Popescu a făcut parte din departamentul rezidențial și apoi din divizia de consultanță, iar începând cu anul 2012 a preluat funcția de Head of Research, fiind implicată în diferite analize, rapoarte și previziuni pe piața imobiliară din România. În ultimii doi ani, Daniela Popescu a fost dedicată exclusiv pieței spațiilor comerciale, iar în calitate de director asociat în departamentul de retail, a colaborat cu majoritatea marilor proprietari, precum și cu chiriașii principali de pe piață.

„În urmă cu doi ani am considerat că, după 10 ani de consultanță și research, este momentul să mă alătur echipei de leasing, mai exact departamentului de retail, într-o perioadă cheie pentru acesta. Tranzacțiile încheiate cu succes, inclusiv pentru spațiile de retail din clădirile de birouri, m-au determinat să continui activitatea de consultanță și brokeraj în cadrul departamentului de birouri, pentru care am lucrat intens încă din perioada de research”, spune Daniela Popescu.

„Piața de birouri se află într-un moment istoric, în care este nevoie de specialiști capabili să gândească soluții complete, de 360 de grade, pentru clienți, ale căror cerințe devin din ce în ce mai complexe. De aceea, cooptarea în echipă a Danielei, care are o vastă experiență pe diferite segmente ale pieței, este o mutare care arată importanța pe care Colliers o alocă sectorului de birouri”, a explicat Sebastian Dragomir, director al departamentului de birouri din cadrul Colliers International Romania.

În 2017, piața de birouri din București a înregistrat livrări de peste 120.000 mp, astfel încât stocul total de spații moderne a atins aproape 2.3 milioane de metri pătrați. (sursa: businesscover.ro)