Situată chiar în centrul capitalei, cu acces la principalele mijloace de transport în comun, clădirea de birouri de clasa A oferă o priveliște spectaculoasă asupra orașului și facilități excelente pentru chiriașii săi. Proiectul clădirii are la bază standarde arhitecturale și tehnologice ridicate, cu scopul de a asigura spații de birouri eficiente, punând un accent deosebit pe sustenabilitate și eficiența energetică, ceea ce se traduce în economisire de energie pentru fiecare chiriaș. Astfel, Crystal Tower este combinația perfectă între funcționalitate și flexibilitate.

Crystal Tower este una dintre cele mai sigure clădiri de birouri din România și prima clădire verde din România, deținând un certificat BREAM, cu nivelul Excelent.

Datorită tuturor echipamentelor sale tehnice inteligente, costurile operaționale ale Crystal Tower sunt cu până la 30% mai mici decât în cazul altor clădiri de birouri din București.

Abordarea in construirea acestei clădiri a fost întotdeauna orientată către oameni, astfel încât confortul, sănătatea și productivitatea angajaților sunt optimizate datorită designului spațiilor interioare, pentru a asigura accesul la lumină naturală în birouri pe tot parcursul zilei. Terasele private împreună cu spațiile verzi din jurul clădirii permit accesul spațiilor de birouri la vederi panoramice, oferind chiriașilor și angajaților beneficiul naturii prezente chiar în mediul lor de lucru. Mai mult, Crystal Tower include un restaurant și un bar poziționate excelent la ultimul etaj al clădirii, precum și un centru modern de conferințe situat la etajul 1, care poate găzdui până la 100 de persoane.

Chiriașii din Crystal Towers vor fi mereu in siguranță, deoarece clădirea de birouri beneficiază de dezinfectare periodică a zonelor comune și a instalatiilor HVAC ale clădirii, precum și acces limitat în zonele comune ale clădirii pentru vizitatori, curieri sau alți furnizori. Întreaga clădire, inclusiv zonele comune, sunt alimentate cu aer proaspăt 100%. De asemenea, o altă măsură de siguranță conform protocoalelor de prevenire COVID-19, este reprezentată de citirea temperaturii corporale la recepție, pentru oricine intră în clădire. PPF Real Estate este, de asemenea, în curs de obținere a certificării care confirmă implementarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 în clădire.

Crystal Tower este deținut și administrat de PPF Real Estate, unul dintre principalii investitori imobiliari din Europa. În cadrul PPF Group, PPF Real Estate oferă în prezent servicii complete pentru mai mult de 25 de proiecte, iar valoarea activelor administrate depășește 2 miliarde Euro. Compania operează în Cehia, Rusia, Olanda, Germania, Marea Britanie, România și SUA, fiind unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din aceste piețe.

Aflați mai multe despre proiectul Crystal Tower la https://www.crystaltower.ro/ și https://www.ppfrealestate.eu/ro/ro.