"Cristian Ustinescu a inceput sa lucreze ca senior transaction manager in cadrul Immofinanz Group de la 1 mai. Responsabilitatile sale la Viena vor acoperi tranzactiile companiei in Europa Centrala si de Est", a declarat pentru Mediafax Bettina Schragl, purtatorul de cuvant al Immofinanz Group.

 

Printre cele mai importante tranzactii asistate de Ustinescu in calitate de sef al departamentului de investitii in cadrul DTZ Echinox este cea prin care fondul sud-african NEPI a preluat in 2009 unul din parcurile dezvoltate de compania belgiana BelRom. Tranzactia a reprezentat si startul achizitiilor fondului sud african pe piata locala si a fost prima tranzactie mare efectuata de la declansarea crizei.

 

Immofinanz Group este unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Europa, unde detine peste 1.600 de proprietati cu o valoare de piata de aproximativ 10,2 miliarde de euro. Compania este activa activa pe segmentul constructiei de proprietati, managementului proprietati si optimizarea ciclului de vanzare. Grupul vizeaza investitii in proiecte de retail, birouri, logistica si rezidentiale in Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia si Rusia. In Romania, Immofinanz are un portofoliu de 89 de proprietati (17 finalizate, 11 proiecte in dezvoltare si 61 proiecte in stadiu de analiza), estimat la 991,1 milioane de euro. In noiembrie 2011, grupul Immofinanz a achizitionat Adama, dezvoltator de locuinte. (sursa: wall-street.ro)