Primul magazin de încălţăminte CCC din România a fost deschis pe 28 iunie 2012, în Galeriile Feeria din zona comercială Băneasa din Bucureşti. De atunci, reţeaua a tot crescut şi a ajuns la 12 unităţi pe piaţa locală.

Dacă la sfârşitul lunii martie retailerul avea 8 magazine în România, în mai bine de două luni, au mai fost deschise în patru magazine. Cele mai recente au fost deschise la Botoşani (în Uvertura Mall), la Iaşi (Iulius Mall) şi Timişoara (Iulius Mall). Magazinele de pe piaţa locală sunt deschise în sistem de franciză.

Compania şi-a schimbat numele din grupul NG2 în CCC şi are ca scop pentru sfârşitul acestui an 20 de magazine în reţea.

CCC este un producător de articole de încălţăminte şi accesorii și îşi comercializează produsele prin trei canale autonome de distribuţie: reţeaua de magazine CCC, BOTI şi QUAZAI. Lanţul retailerului număra la sfârşitul lunii martie 705 magazine proprii şi în franciză în Polonia, Rusia, Letonia, Republica Cehă şi Slovacia.

Pe segmentul pantofilor cu prețuri mici și medii mai activează retailerul german Deichmann, care numără peste 55 de magazine, și Leonardo, care are peste 122 de magazine. (sursa: economica.net)