Biroul este localizat la parterul The Office Cluj-Napoca, una din clădirile clasa A inaugurate anul acesta în Transilvania.

 

Încă din anul 2004, COS a fost o prezență constantă pe piața din Transilvania, oferind servicii de consultanță și design de spații de lucru, mobilier, mochetă, partiții, lucrări electrice sau mecanice pentru companii ca Thomsons Online Benefits, Siemens, Emerson, Tenaris, Banca Transilvania, Plexus Oradea, Office Depot, Ing Bank, Garmin si Yardi.

 

Strategia noului birou va fi să continue succesul avut până acum în dezvoltarea proiectelor de amenajare de spații de lucru. Biroul din Cluj va beneficia de suportul sediului central din București.

 

"Clujul este unul dintre cele mai efervescente orașe din țară, cu un potențial semnificativ în zona serviciilor, observat de câțiva ani și de dezvoltatorii imobiliari. Astfel, companiile au de unde alege datorită calității și numărului semnificativ de clădiri din clasa A. Zona Transilvaniei în general este un pol important pentru piața de amenajări interioare, de aceea nu ignorăm nici orașe precum Oradea sau Bistrița", spune Christophe Weller, Managing Partner COS.

 

"Prin noul showroom COS din Cluj, ne dorim să le oferim companiilor din regiune un loc în care să poată experimenta cele mai noi produse și tendințe în amenajări interioare. În același timp, suntem interesați să construim legături puternice cu comunitatea locală de afaceri și să creștem constant în următorii ani." spune Marius Mârza, Transylvania Area Manager.

 

Înființată în România în 1997, compania COS și-a început activitatea ca dealer unic Steelcase, lider mondial în industria mobilierului de birou. În decursul celor 17 ani de activitate, COS și-a dezvoltat în permanență gama de servicii, devenind prima companie din România specializată în soluții integrate pentru amenajarea la cheie a spațiilor de lucru.

 

COS a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 16.2 M euro, cel mai bun rezultat din cei 17 ani de activitate, cu o creștere de 21% față de 2013. De la începutul anului 2014, compania a fost implicată în proiecte precum: Deutshe Bank HQ în Upground Business Centre, King și Pay U în Opera Centre, BASF și Saint Gobain în Floreasca Business Park, Abbvie în Lakeview Building, Popovici Nitu & Asociații în Skytower, Accenture România în București și Timișoara, Tibco Timișoara, Anvis Satu Mare.

 

COS este specialist în soluții integrate pentru amenajarea la cheie a spațiilor de birouri din România. În cei 17 ani pe piaţă, a oferit celor peste 1200 de clienţi cu care a colaborat servicii de design de spaţii de birouri, lucrări de construcţii şi instalaţii, project management, servicii de relocare, mobilier și mochetă pentru spaţiile de birouri.

 

COS s-a lansat în 1997 ca singurul distribuitor autorizat al produselor grupului Steelcase, lider mondial în industria mobilierului pentru birouri. În 2009, a devenit distribuitor autorizat al produselor Interface®, lider mondial în fabricarea de mochetă modulară sustenabilă și prima companie din domeniu care a adoptat sustenabilitatea în afaceri. (sursa: COS)