Magazinul are o suprafata de 6.700 mp si este situat in centrul comercial AFI Palace. Potrivit directorului general al cora Romania, Philippe Lejeune, magazinul din Ploiesti are aproape 400 de angajati.

Anul acesta, Cora a mai inaugurat un centru comercial la Constanta, care cuprinde o galerie comerciala si un hipermarket, in urma unei investitii de 58 milioane euro. In plus, reteaua detine patru hipermarketuri in Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si sase la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Pentru anul viitor, Cora are in plan alte doua proiecte, un nou hipermarket in Bucuresti, in centrul comercial Victoria City, unde investitia va fi pana in 10 milioane de euro, si inceperea constructiei centrului comercial din Brasov.

 

Cora Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 1,6 miliarde lei (359 milioane euro), in crestere cu 6% comparativ cu 2011, pe fondul deschiderii a doua noi magazine. In schimb, profitul net al retailerului a scazut anul trecut cu 38,5%, la 24,5 milioane lei (5.5 milioane euro). (sursa: wall-street.ro)