„În 2009, când am venit eu în România, Continental avea, la nivel național, peste 7.000 de angajați. Am ajuns, astăzi, să depășim 20.000. Suntem o familie mare. Aici, în Iași, colegii lucrează la mașinile care vor circula pe străzi peste 1, 2 sau chiar 5 ani. Lucrează la tehnologiile viitorului în electromobilitate, în conectivitate și în ceea ce privește condusul autonom“, a spus Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

Investiția plănuită în noua clădire va fi de 27 de milioane de euro. Suprafața totală construită este de peste 21.000 de metri pătrați. Vor fi create și aproximativ 400 de noi locuri de parcare. Lucrările vor fi finalizate până în luna martie, 2020.

„Centrul de cercetare și dezvoltare Continental din Iași a crescut de la 30 de persoane în 2006, la peste 1.900 de angajați la finalul anului 2018. Această dezvoltare a venit ca urmare a numărului tot mai mare de proiecte în care colegii noștri sunt implicați. Investiția demonstrează importanța pe care compania o acordă centrului de inginerie din Iași“, a declarat Marian Petrescu, managerul locației Iași a Continental. (sursa: Continental)