Organizat sub patronajul Comisiei Europene, Construction21EXPO.eu presupune costuri extrem de scăzute pentru expozanți, nicio taxă pentru vizitatori, include cele peste 50 de țări ale Europei, elimină timpul asociat călătoriilor și emisiile de carbon care decurg din acestea și beneficiază de suportul a 20 de Consilii ale Clădirilor Verzi și Filiale Construction21.eu din întreaga Europă. În urma parteneriatelor actuale și a eforturilor depuse în continuare, organizatorii se așteaptă la atingerea cu ușurință a obiectivului de 10-20K de vizitatori de înaltă calitate.

 

Site-ul web - www.Construction21EXPO.eu furnizează toate informațiile necesare despre eveniment. Atât facilitățile cât și prețurile sunt descrise în secțiunea "Exhibitors/Pricing".  Informațiile despre echipa organizatorică, planul de promovare, audiența vizată, etc. pot fi descărcate din secțiune "Event Info" prin apăsarea butonului "See More Details". Expozanții pot de asemenea configura standurile lor virtuale în doar câteva ore, folosind materialul lor promoțional existent.

 

Companiile interesate să expună vor trebui să contacteze [email protected] pentru a primi un cod de discount de 15% din prețurilșe de listă pentru standurile expoziționale.

Sursa: Construction21