Cities of Tomorrow 2017 este dedicat competitivității urbane și regionale în vederea stimulării unei dezvoltări durabile a orașelor și regiunilor României. Promovarea cu succes a unui oraș sau a unei regiuni presupune colaborarea performantă a tuturor părților interesate, fiind un factor decisiv pentru o dezvoltare eficientă.

 

În această perioadă de creștere a mobilității și de internaționalizare a bunurilor, serviciilor, a muncii și a capitalului, regiunile din România se confruntă cu o concurență sporită cu alte regiuni din lume. O cooperare eficientă între toate părțile interesate implicate în dezvoltarea regională contribuie la crearea unui mediu de afaceri favorabil investițiilor și a unor avantaje economice conexe.

 

Evenimentul oferă o varietate bogată de prezentări, mese rotunde interactive, un market place de proiecte și soluții de dezvoltare urbană și nu în ultimul rând o bună ocazie pentru networking. 

 

La cele 8 mese rotunde se vor dezbate interactiv teme si proiecte actuale de interes pentru participanții la eveniment. Tematica fiecărei mese rotunde se regăsește în pagina de înregistrare la eveniment. 

 

Pentru a veni in sprijinul autorităților publice locale și a contribui pe cât posibil la promovarea acestora, în cadrul evenimentului va fi organizat un market place de proiecte. Astfel, consiliile județene, agențiile de dezvoltare regională și primăriile pot participa la un concurs de proiecte. Proiectele selectate vor fi prezentate in foyerul hotelului Marriott în ziua evenimentului.

 

Programul complet al evenimentului poate fi accesat aici.


Cine ar trebui să participe?


Conferința este concepută pentru a oferi informații utile și noi perspective pentru: primarii, managerii orașului, reprezentanți ai agențiilor de dezvoltare regională și a zonelor metropolitane, reprezentanți ai consiliilor orașelor și județelor, companiile private românești și străine, profesioniștii din domeniul planificării urbane cât și arhitecții urbaniști, investitorii imobiliari și dezvoltatorii interesați pentru/sau cu sediul în Europa de Sud-Est, profesioniștii din domeniul imobiliar, reprezentanții camerelor de comerț și industrie, reprezentanții clusterelor industrial, furnizorii de tehnologie, companiile de utilități urbane și infrastructură, ONG-uri, profesioniștii din domeniul bancar.

 

LIMBA conferinței: engleză-română, cu traducere simultană.

 

Taxa de participare: 120 euro + TVA per persoană.

Participanții înregistrați până la data de 10.02.2017 vor primi un discount de 20%.

*Un discount suplimentar de 20% pentru membrii Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană

**Un discount suplimentar de 10% pentru membrii organizațiilor noastre partenere