Încă din momentul în care am demarat cooperarea cu biroul Stefanini din România am prevăzut această posibilitate ca, la un moment dat - dacă după o perioadă de minim trei ani ajungem la un anumit grad de dezvoltare, să preluăm echipa de oameni şi să dezvoltăm propriul nostru centru, a declarat Bob Janssen - fondator şi director de tehnologie al RES.

 

Biroul local al RES este condus de Alina Şandru, care ocupă poziţia de Director Software Engineering Operations România, şi care vine de asemenea din cadrul echipei Stefanini care lucra pentru firma de soft. “Am ajuns la o echipă de 42 de oameni şi avem în prezent alte 4 poziţii deschise”, a spus Şandru.

 

Compania nu are momentan clienţi în România pentru produsele sale dar are planuri de a face acest pas în viitor. RES Software le oferă departamentelor de IT din companii soluţii care le permit să accelereze operaţiunile şi să le ofere servicii de IT angajaţilor astfel încât să le crească productivitatea.

 

“Încercăm să automatizăm cât mai multe dintre activităţi astfel încât angajaţii să nu fie nevoiţi, de exemplu, să sune pentru a primi acces la o aplicaţie, sau pentru a realiza o operaţiune”, a explicat Al Monserrat - CEO-ul al RES Software.

 

RES Software are aproximativ 2.500 de clienţi la nivel global. (sursa: zf.ro)