Directorii celor cinci departamente se alătură lui Laurențiu Lazăr, Managing Partner, și Ștefaniei Baldovinescu, Senior Partner în cadrul Colliers.
„Succesul unei echipe se bazează pe spiritul și implicarea activă a fiecăruia, pe rezultatele obținute împreună, pe sentimentul de apartenență, pe încredereși plăcerea de a construi împreună.Este atât deimportant să reușești să creezi și să dezvolți acel nucleu de oameni aliniați ca viziune și scop, cu care să poți înfrunta orice provocare, care pot la rândul lor să uneascăîntregul grup, în primul rând, și apoi să creascăbusiness-ul”, a declarat Laurențiu Lazăr, Managing Partner al Colliers International Romania.
„La Colliers am prețuitmereu colaborarea și legăturile strânse între noi, educațiași plăcerea de a veni la serviciu, iar colegii mei au dovedit de-a lungul timpului că sunt adânc ancorați în aceste valori. Numirea lor ca Parteneri validează, pe lângă experiența și reușitele lor în piața imobiliară, încrederea în abilitatea lor de a formaatât oameni cât și specialiști, împreună cu care să trecem la nivelul următor”, a adăugat Laurențiu Lazăr.
„Extinderea parteneriatului nostru în România este un pas natural în creșterea culturii și a business-ului de excepție pe care le-am construit. Cunoscându-i pe fiecare dintre Partenerii noi de câțiva ani, sunt încântat din punct de vedere personal și profesional să fac acest anunț. A deveni Partener arată, pe de o parte,angajamentul și încredereape care atât compania, cât și liderii le au unii față de ceilalți și, pe de altă parte, succesul constant al business-ului din România”, a declarat Luke Dawson, Managing Director & Head of Capital Markets, Europa Centrală și de Est.
Echipa extinsă se va axa pe evoluția activității comerciale a firmei, cu accent pe dezvoltarea culturii interne, urmărind, totodată, îndeplinirea obiectivelor companiei. 
„Colliers a înregistrat rezultate foarte bune anul trecut și are toate șansele să încheie un 2019 cel puțin la fel de bun. Astfel, numirea celor cinci noi Parteneri vine ca un vot de încrederedin partea biroului regional în întreaga noastră echipă, în viziunea noastrăși în planul nostru pe termen lung”, a încheiat Laurențiu Lazăr. (sursa: Colliers)