Birourile ofera dotarile complete necesare desfasurarii activitatii: spatii de lucru complet mobilate, acces nelimitat la internet de mare viteza, imprimanta, scanner si copiator, sala de meeting cu video-proiector, coffee lounge, etc. Costul de inchiriere este unul fix si include chiria, utilitatile si taxa de servicii. La cerere, sunt disponibile si servicii de catering.

 

In tarile europene unde piata spatiilor de birouri este mult mai dezvoltata decat la noi, conceptul de inchiriere pe perioade scurte exista de mult timp si se bucura de un real succes fiind preferat de antreprenori, consultanti, freelanceri sau oameni de business din companii mai mari care calatoresc foarte mult, motiv pentru care prefera solutii flexibile in ceea ce priveste spatiul de birouri.

 

“Totul a pornit de la nevoia de a avea un birou in Bucuresti atunci cand ajungeam aici pentru diverse intalniri de afaceri. Tot timpul oscilam intre intalniri in hoteluri care erau mult prea serioase si informale si cele din cafenele, restaurante care nu ne ofereau atmosfera profesionala pe care o doream. Asa a luat nastere conceptul de Coffice, un sistem de birouri complet mobilate, inchiriate in sistem flexibil, cu acces la zona de coffee lounge care impreuna asigura mixul optim intre spatiul profesional si cel de socializare. Avand in vedere succesul nesperat din cladirea Swan - Pipera, planuim sa ne extindem anul acesta cu inca 2 locatii: una in Bucuresti si una in Cluj” a declarat Cristian Rotarescu, unul dintre cei doi actionari.

 

Primul proiect dezvoltat in Bucuresti de catre Coffice este in parcul de birouri clasa A, Swan Office Technology Park. Situat in Pipera, in zona de birouri a multinationalelor, proiectul Coffice din Swan este inchiriat in proportie de 80% la mai putin de 6 luni de la deschidere. In plus fata de standardele clasice de birouri, Coffice vine cu un spatiu extrem de ofertant, o cafenea lounge, amenajat conform ultimelor tendinte in domeniu.

 

Pentru amenajarea spatiilor din Swan, fondatorii Coffice au apelat la designerii de la Prographic Architecture Studio care au o experienta vasta atat in amenajarea spatiilor de birouri cat si a restaurantelor si cafenelelor. (sursa: wall-street.ro)