Documentele pe care primăria din Cluj-Napoca le emite în format electronic prin platforma online edirect.e-guvernare.ro includ certificate de urbanism și cereeri de extindere a acestora, certificate de prelungire pentru autorizații de construcție și alte diverse certificate și aprobări legate de spațiile verzi, siguranța în trafic și salubritate. 

Aceeași platformă pune la dispoziție rezidenților din Cluj-Napoca posibilitatea de comunicare a datei de începere a lucrărilor de construcție.

Primăria din Cluj-Napoca permite de asemenea plata online a taxelor locale, precum și completarea online a diferitelor cereri, precum cea pentru un loc de parcare, de exemplu. Alte noutăți din sfera online includ programarea căsătoriilor și plata prin mesaje text SMS a locurilor de parcare și transportului public.

Orașul și întreaga regiune s-au dezvoltat semnificativ în ultima perioadă, Cluj-Napoca atrăgând o mulțime de companii multinaționale, lucru care este evident și în cererea de spații de birouri premium din acest oraș. (sursa: tvr.ro)