„Proximitatea faţă de clienţii noştri cor­porate reprezintă un aspect important, pe care îl luăm în considerare atunci când ne alegem viitoarele spaţii. Este foarte important ca spaţiul să fie uşor accesibil pentru toată lumea, să fie situat pe stră­zile principale şi aproape de staţiile de transport în comun”, spune Adrian Peake, director general al Medicover, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa serviciilor medicale private.
Medicover, companie cu o cifră de afaceri de 252 mil. lei anul trecut, are în Bucureşti o reţea de cinci clinici şi un spital, iar două dintre acestea -  Medicover Pipera şi Medicover West Gate - sunt la parterul unor clădiri de bi­ro­uri. Medicover Pipera are o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, asigură peste 25 de specialităţi me­di­ca­le şi oferă pro­grame de sănătate pentru angajaţii din corpo­ra­ţiile care sunt abonate la serviciile de să­nătate. 
„Clinica include, de asemenea, un centru de wel­lness şi nutriţie, ce oferă o gamă largă de pro­ceduri de kinetoterapie şi fizioterapie”, a ex­plicat Adrian Peake. Me­dicover are la nivel na­ţio­nal 150.000 de per­soane abonate la serviciile medi­ca­le, majo­ritatea din Bucureşti, mulţi fiind angajaţi ai unor companii.
Medicover nu este însă singurul jucător care de­ţine clinici situate în marile parcuri de afaceri din Capitală. Regina Maria, MedLife, dar şi Poli­sa­­no au de asemenea unităţi situate la parterul u­nor clădiri de birouri, potrivit informaţiilor pu­blice. (sursa: zf.ro)