Valoarea de achiziție a clădirii de birouri s-a ridicat la puțin peste un milion de euro, la un preț de 1.065 euro/mp construit.

Construcția are o suprafață totală construită de 987 mp și este dispusă pe mai multe niveluri: demisol, parter, patru etaje, plus un etaj retras și beneficiază de 10 locuri de parcare. 

„Acest imobil are o poziție comercială excelentă, fiind situat într-o zonă premium, cu un trafic intens, venit atât din rândul locatarilor de lux din zona rezidențială apropiată, respectiv Șoseaua Nordului, cât și din zona de birouri din proximitate, respectiv polul nou de birouri din Floreasca - Barbu-Văcărescu”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Clnica va oferi  servicii medicale integrate premium, iar aparatura medicală cu care va fi dotată este de ultimă generaţie. Spațiul ocupat de clinică va fi la început de trei etaje, urmând ca în timp să se extindă în toată clădirea cumpărată cu acest scop.
Construcția are ca finisaje și dotări fațadă din cortină de sticlă, un lift, zonă de recepție amenajată, pardoseli din piatră naturală, cablare perimetrală, CCTV, centrală termică proprie și sistem propriu de climatizare prin 2 tevi, cu aport de aer proaspăt, rezervor apă 4.000 litri. (Sursa: ESOP)