Situată la parterul clădirii River Plaza, corp A, clinica medicală Altezza se întinde pe o suprafață de 250 mp și oferă servicii de chirurgie estetică, dermatologie și tratamente faciale, corporale, epilare definitivă și pierdere în greutate. Altezza dispune de echipamente de înaltă tehnologie și de o echipă de profesioniști, permanent conectată și informată asupra cercetărilor internaționale în domeniu, pentru a oferi tratamente performante și de actualitate.

„Un astfel de spațiu nu poate lipsi dintr-o dezvoltare modernă, așa cum este cazul River Plaza, iar oamenii care lucrează deja aici cât și viitorii chiriași au acces facil la serviciile oferite, de întreținere și înfrumusețare. Scopul nostru este crearea unei comunități “wellbeing” in River Plaza, formată din oameni care nu doar lucrează împreună, ci trăiesc împreună zi de zi”, a declarat Roleta Barbu, Leasing Manager River Plaza.

„Alegerea locației Clinicii Altezza în River Plaza a reprezentat un pas important în realizarea obiectivului nostru, de a oferi servicii de beauty premium, la prețuri accesibile, într-o locație modernă. Amplasarea centrală, cu priveliște către râul Dâmbovița, ne-a oferit posibilitatea de a crea o oază de relaxare în mijlocul orașului, unde oamenii se pot bucura de serviciile noastre. Altezza ofera tehnologie de vârf în domeniu, pasiune și dedicare, iar River Plaza oferă sustenabilitate și excelență. O combinație de succes!”, a declarat Dan Mureșeanu, Managing Partner Altezza.