Moștenitorii familiei Bragadiru, una dintre cele mai bogate familii din România, înainte de al doilea război mondial, dețin cele două proprietăți. Prețul de vânzare al celor două clădiri este de 18 milioane de euro.

Jumătate din hotelul Ambasador, situat în apropiere de Ciclop, este, de asemenea, de vânzare. Aceste proprietăți ar putea fi renovate și transformate într-un proiect cu utilizare mixtă, a declarat Eduard Uzunov, președinte al agenției imobiliare Regatta. Acestea ar putea include un hotel, un birou și spații comerciale, precum și o parcare:
„Propunem un plan pentru un proiect evaluat la circa 22 mil. euro, care include hotel, birouri, spaţii comerciale şi parcare. Tot la vânzare este şi jumătate din hotelul Ambasador. La Ciclop propunem păstrarea ca parcare deoarece principala problemă în zonă este lipsa locurilor de parcare, mai ales dacă faci birouri sau spaţii comerciale. În cazul blocului Scala, acesta are garsoniere în prezent, iar cei care încă locuiesc acolo urmează să se mute.

Bulevardul Mageru, una dintre arterele principale ale Bucureștiului, ar putea astfel beneficia de un nou proiect de revitalizare. Singura modernizare notabilă a fost realizarea proiectului de birouri Magheru One, vizavi de clădirea ciclop, de către austriacul Alfred Beck. (sursa: zf.ro)