„În principiu dorim să vindem Day Tower cu cel puţin 35 milioane euro, dar încă nu avem un cumpărător ferm, doar discuţii“, a spus Dimitris Mourkakos, cofondator al Day Group. 

Day Tower este închiriat grupului Enel pentru o perioadă de 10 ani. Clădirea are o suprafață închiriabilă de 10.800 mp de birouri și 800 mp de spații de retail la parter. Dacă clădirea se vinde pentru 35 de milioane de euro, va fi prima proprietate de birouri din București care va vinde cu un randament de 6,5% în ultimii 12 ani, conform calculelor facute de Ziarul Financiar.
Aceasta tranzactie ar reprezenta, de asemenea, cea mai mare tranzactie pe piata de birouri din Bucuresti in 2019, cele mai mari tranzactii din tara fiind vanzarea proiectului The Office catre Dedeman pentru aproximativ 130 milioane de euro si vanzarea sediului First Bank (fost Piraeus Bank) catre omul de afaceri Dorin Mateiu pentru suma de 20-22 milioane de euro. 

Day Group, care a dezvoltat in principal proiecte rezidențiale în București, intenționează să investească pe viitor si în alte proiecte de birouri. (sursa: zf.ro)