XL Team, companie de dezvoltare de software, este astfel ultimul chirias al cladirii. Compania isi va muta in august operatiunile in noul sediu, unde va ocupa mai mult de 400 metri patrati la etajul 5 al cladirii.

“Datorita planurilor de expansiune in Romania, compania noastra a decis mutarea birourilor in noua cladire din Siriului 22-26. Vrem sa facem parte dintr-un business hub care este in plina dezvoltare”, a declarat Tudor Cobalas, business developer, XL Team.

Cu sedii la Amsterdam si Bucuresti, XL Team ofera produse si servicii de design si dezvoltare de software, aplicatii si websites pentru diverse medii, utilizand tehonologii si metode de ultima generatie.

Compania de consultanta The Advisers / Knight Frank a mai consiliat in acest an inchirierea unui spatiu de birouri in cladire, pentru compania de arhitectura si design interior BL Associates.

CSDA Siriului este un proiect finantat prin intermediul fondurilor europene, in ideea sprijinirii initiativelor antreprenoriale locale, potrivit Alexandrei Olteanu, director comercial, Primavera Development. In Romania, IMM-urile au facilitati la inchirierea birourilor in cladirile construite cu bani europeni.

Cladirea are o suprafata inchiriabila de aproximativ 3.600 metri patrati de spatii de birouri cu specificatii de clasa A. In apropiere se afla si mall-ul Promenada Shopping Center, a carui livrare este programata pentru acest an. (source: dailybusiness.ro)