Aceasta este prima campanie dezvoltata de grup si va fi difuzata la televiziunile din mai multe tari in care compania este prezenta. Prin sloganul „Si Clark Kent prefera sa ramana la birou“, compania imobiliara pune accentul pe serviciile sale competente, precum si pe conceptul de birou perfect.

Pentru campania Immofinanz Superman s-au filmat trei spoturi publicitare in colaborare cu Warner Bros. Consumer Products, din partea DC Entertainment. Reclamele au fost lansate recent in Austria, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania si se concentreaza pe segmentele online si outdoor digital (imagini in miscare in publicitatea outdoor - DOOH).

Publicitatea TV va fi adaugata mixului media in Austria, Polonia si Cehia incepand de astazi. De asemenea, pe cladirile de birouri Immofinanz din cele sase tari vor fi amplasate bannere si reclame luminoase de dimensiuni foarte mari. Este de asteptat ca audienta sa depaseasca 100 milioane de vizualizari.

„Campaniile de imagine de pana acum cautau sa protejeze afacerile cu proprietati. Am decis sa facem aceasta schimbare pentru a pozitiona Immofinanz drept un brand international dominant in afacerile cu proprietati. Obiectivul nostru este ca atunci cand cineva se gandeste la birouri, sa asocieze cu Immofinanz, o companie prezenta pe scara larga, flexibila si orientata catre clienti”, a declarat Karin Kernmayer, director de marketing al Immofinanz Group.

 

Portofoliul de birouri al grupului include 100 de proprietati existente cu o valoare de piata de 2,61 miliarde de euro, echivalentul a 28,3% din intregul portofoliu existent al companiei. (sursa: wall-street.ro)