"CBRE, care este lider în managementul centrelor comerciale în Europa Centrală şi de Est şi care are o divizie specializată în România, a semnat un mandat cu compania austriacă de investiţii imobiliare S IMMO, proprietarul mall-ului de peste 80.000 metri pătraţi. Mandatul Sun Plaza marchează inaugurarea departamentului de property Management al CBRE România", se arată într-un comunicat al CBRE.

Managementul Sun Plaza va fi coordonat de Claudiu Szetyanszki, supervizat de Luiza Moraru, directorul departamentului de retail al CBRE România.

Divizia de property management a CBRE administrează în Europa Centrală şi de Est aproximativ 1,7 milioane de metri pătraţi în peste 200 de proprietăţi din şase ţări. Grupul are 55 de centre comerciale în administrare în Europa Centrală şi de Est, având clienţi atât din zona de corporate (fonduri de investiţii), cât şi companii private.

 

Sun Plaza este al doilea cel mai mare proiect de dezvoltare al S IMMO. Deschis în 2010 în partea de sud a Bucureştiului, mall-ul are peste 130 magazine, operate atât de chiriaşi locali, cât şi internaţionali. (sursa: economica.net)