Elke Schӧpf are o experienta de peste 15 ani in domeniul imobiliar si se va ocupa de inchirierea unuia din centrele comerciale aflate in reprezentare exclusiva de catre compania CBRE Romania.

 

“Elke Schӧpf s-a alaturat echipei noastre si va avea un rol dedicat pe inchirieri in cadrul portofoliului extins detinut de catre CBRE Romania in prezent. Parklake Plaza si Veranda Shopping Center sunt principalele mandate de reprezentare exclusiva pe care ne concentram in acest moment, centre cu un grad mare de inchiriere. In plus, CBRE este managerul si agentul de inchiriere al Sun Plaza”, a declarat Luiza Moraru, Head of Retail & Asset Services, CBRE Romania.

 

Cel mai recent, Elke Schӧpf a ocupat functia „Head of Leasing Retail” in companiei Immofinanz si s-a ocupat de inchirierea spatiilor comerciale din cadrul proiectelor dezvoltate in decursul ultimilor ani, cum ar fi Polus Cluj, Maritimo Constanta sau Pitesti Mall. Anterior, in perioada  2001 - 2013, Elke a lucrat pentru Raiffeisen Evolution si Baumax. (sursa: dailybusiness.ro)