„Zona de servire a mancarii a devenit un factor important de atractivitate pentru mall-uri. Cu aceasta noua investitie, Electroputere Mall va include o oferta importanta de 25 de restaurante, dintre care 4 cu terase private si 21 avand o terasa exterioara de 1.000 de metri patrati cu vedere catre spatii verzi si o frumoasa biserica”, spune Jibril Semour, Manager General al Catinvest Eastern Europe.

De asemenea, extinderea de 5.500 de metri patrati a suprafetei inchiriabile, si ea inclusa in proiect, va permite noilor marci de top sa se alature celor 187 de marci deja prezente in Electroputere Parc.

Aceasta noua extindere nu este singurul proiect de dezvoltare pentru Electroputere Parc din aceasta vara, intrucat o alta cladire de birouri si retail este aproape de finalizare. Cu aceasta investitie de 39 de milioane de euro, Catinvest adauga 9.000 de metri patrati GLA de spatii de retail si divertisment si 16.000 de metri patrati GLA de birouri din clasa A.

„A doua etapa a proiectului de extindere a cladirii noastre cu utilizare mixta de 25.000 de metri patrati va fi finalizata in cateva saptamani. Zona de retail a acestui proiect este deja inchiriata in proportie de 92%. Prin urmare, este momentul perfect pentru a incepe procesul de constructie a acestui nou proiect de extindere si este cu adevarat interesant sa vezi spatiile comerciale si de birouri ale Electroputere Parc crescand in fiecare an”, spune Bertrand Catteau, Presedintele Catinvest Group.

In total, Catinvest a asigurat finantare in valoare de 58,5 milioane de euro pentru perioada 2021-2022, destinata extinderilor ulterioare ale Electroputere Parc si construirea de noi magazine, birouri si spatii de co-working, precum si aparthoteluri, pe o suprafata totala de 46.000 de metri patrati.

In aprilie, Catinvest a anuntat consolidarea centrului sau comercial regional Electroputere Parc ca hub pentru echipamente sportive si a adus marca Hervis pentru prima data la Craiova, ca parte din extinderea de 39 de milioane de euro finalizata anul acesta. Electroputere Parc este centrul comercial de referinta din regiunea de sud-vest a Romaniei, cu peste 187 de marci de top din retail, moda, produse alimentare, divertisment, toate intr-un singur loc, pe o suprafata totala de 92.000 de metri patrati.