CITR a vândut un penthouse în cadrul complexului rezidențial Alia Apartments din București, cumpărat cu aproape un milion de euro, dar a vândut şi alte proprietăți imobiliare în restul țării.

 

Penthouse-ul are o suprafață totală de 465 mp, este situat la etajul 19 al unui bloc din cadrul complexului rezidential Alia Apartments din București şi a fost valorificat la un preț ce se apropie de pragul de un milion de euro.

 

CITR a mai vândut şi 36 de vile în complexul Green City, situat în sudul capitalei, aflate în proprietatea companiei Radstok Construcții SRL. La licitația organizată la începutul lunii martie, dezvoltatorul imobiliar Drapantex Investments SRL, unul dintre principalii creditori ai companiei Radstok, a adjudecat aceste active imobiliare. Drapantex Investments a mai cumpărat în luna februarie 16 case în cadrul Green City, iar firma este deţinută de Doina Buturugă, preşedintele CA al Textila Oltul SA, dar şi acţionar prin firma Rodexim Company. 

 

În județul Bihor, CITR a finalizat procedura de vânzare a unei hale multifuncționale, aparținând companiei Hanil Electronics, o fostă fabrică de componente hardware. Construcția de 26.400 mp a fost vândută pentru suma de 4,8 milioane de euro.

 

În aceeași perioadă au mai fost valorificate peste 27.000 mp de teren în județul Timiș, pentru 450.000 euro și o hală industrială de depozitare în Otopeni, pentru 756.000 euro. (sursa: economica.net)