Majorarea a fost realizată prin aport de numerar al asociaților, SO Immobilienbetellingungs și CEE Property–Invest. În urma majorării, capitalul firmei a crescut la 334,7 milioane de lei.

 

Anul trecut, reprezentanții grupului austriac declarau că intenționează să extindă mallul în zona fostului magazin de mobilă Mobexpert, închis în vara anului 2012. În urma reconfigurării, suprafața închiriabilă a proiectului ar putea crește cu 10.000 - 15.000 de metri pătrați.

 

Sun Plaza, deschis în 2010 în partea de sud a Bucureștiului, are peste 130 magazine, operate de chiriași locali și internaționali. Centrul comercial, printre cele mai mari din țară, are o suprafață de 81.000 metri pătrați și este închiriat integral.

 

S Immo este deținută de Erste Group și Vienna Insurance Group.

În România, S Immo este prezentă din 2004, aici deținând și hotelul Novotel de patru stele, de pe Calea Victoriei,  precum și proiectul de birouri Sun Offices, de 10.000 metri pătrați.

 

Compania mai are un teren la Jilava, unde intenționa să dezvolte un centru comercial. În plus, are în vedere dezvoltarea unei clădiri de birouri, The Mark, în zona Grivița din București, investiție de 60 de milioane de euro. (sursa: profit.ro)