La sfârşitul anului 2009, Peli a ieşit din piaţa imobiliară pentru a începe o afacere în industria cinematografică, declarând la acea vreme că „la ora actuală nu poţi face prea multe în imobiliare“. El fusese implicat în vânzarea unor foste platforme industriale precum Muntenia, Electrotehnica şi Griviţa din Bucureşti sau IUS din Braşov, afaceri de ordinul zecilor de milioane de euro fiecare.

 

„După construirea propriei mele afaceri şi asigurarea funcţionării acesteia pe termen lung, cred că este momentul optim să mă angajez din nou în provocarea pieţei imobiliare, aflată în prezent într-un proces de recuperare evident“, spune Peli, fratele avocatului Francisc Peli, partener fondator al casei de avocatură Peli Filip.

Recent, Jones Lang LaSalle a recrutat-o şi pe Maria Florea, fostul director al departamentului de birouri din cadrul Colliers, după ce în perioada 2012 - 2013 o serie de consultanţi seniori, precum Troy Javaher, Radu Boitan, Lori Collin şi Roxana Stănciulescu au părăsit firma. (sursa: zf.ro)