Ungaria este una dintre piețele de bază ale CA Immo, cu investiții în clădiri de birouri mari și mijlocii din Budapesta, atât în sub-piețele Pest, cât și în Buda. Fiecare proprietate este bine conectată la transportul public și are caracteristici unice. În plus, aproape întregul portofoliu maghiar a fost premiat în conformitate cu standardele LEED și BREEAM.

Prin acest parteneriat, Bright Spaces va crea platforme digitale de prezentare, marketing și închiriere pentru 5 dintre principalele proprietăți de birouri ale CA Immo Hungary, și anume: City Gate, Millennium Tower I, Millennium Tower II, Millennium Tower III și Millennium Tower H. Clădirile construite vor fi replicate în mod digital, platformele oferind în același timp informații specifice despre specificațiile tech, de sănătate și securitate.

Viitorii chiriași vor putea să exploreze spațiile de birouri disponibile pentru închiriere, să vadă spațiile cu sau fără amenajare, să descopere zonele înconjurătoare și să solicite un tur live sau o ofertă. Echipa de leasing a CA Immo va avea acces la tablouri de bord securizate care oferă toate datele de care au nevoie pentru a ține evidența disponibilității, a situațiilor financiare și pentru a genera contracte.

„Suntem încântați de acest parteneriat, care dă viață clădirilor noastre de birouri în mod digital, prin Bright Spaces. Cu această nouă funcție, clienții noștri își pot imagina și mai bine viitorul lor birou. În plus, suntem bucuroși să facem parte din expansiunea unui astfel de start-up de tehnologie promițător precum Bright Spaces și că am găsit un partener strategic pe termen lung.”, a declarat John McKie, Managing Director al CA Immo Hungary.

 „Bright Spaces crește și se extinde pe o piață foarte strategică. Suntem onorați să lucrăm cu un partener atât de respectat, cu o experiență vastă, CA Immo Hungary. Digitalizarea mediului construit este clar direcția în care trebuie să meargă piața imobiliară pentru a accelera procesele de închiriere, a reduce amprenta de carbon și a oferi chiriașilor lor o experiență digitală excelentă, aliniată cu progresele tehnologice de astăzi. Suntem dedicați acestei misiuni și suntem bucuroși să lucrăm cu parteneri care împărtășesc aceeași viziune.”, a adăugat Bogdan Nicoară, CEO & Co-fondator Bright Spaces.

Platformele digitale se află momentan în dezvoltare și sunt planificate să fie lansate în toamna acestui an.