"Ghelamco privește fiecare proiect din perspectiva viitorilor chiriași, ceea ce furnizează confort li posibilitatea de a menține, zilnic, un echilibru între muncă și viață. De aceea toate investițiile noastre sunt realizate în concordanță cu principiile construcțiilor sustenabile, iar certificatele acordate clădirilor noastre confirmă abordarea largă, holistică a pregătirii proiectului. Cerificatul  BREEAM Excellent pentru T-Mobile Office Park dovedește cea mai înaltă calitate a investiției noastre, care nu numai că furnizează cel mai înalt standard și confort, dar este și în armonie cu mediul și cu dezvoltarea sustenabilă a orașului nostru,” a comentat Jeroen van der Toolen, Managing Director al Ghelamco.

T-Mobile Office Park, pe lângă cei 40.000 de mp de spații de birouri de categoria A, are o curte interioară spațioasă cu grădină și elemente de peisagistică, o locație prestigioasă, precum și legături de transport în comun excelente cu orașul și aeroportul.

Clădirea se caracterizează prin consumul scăzut de energie, care este confirmat de certificatul de Clădire Verde acordat de Comisia Europeană. Sistemele din clădire, moderne și contorizate în detaliu asigură performanța optimă prin BMS, astfel că economiile operaționale sunt transformate în taxe mai mici plătite de chiriași. Clădirea asigură reducerea consumului de apă prin utilizarea de instalații sanitare cu eficiență de costuri și folosirea apei de ploaie strânsă în rezervoare pentru irigarea suprafețelor verzi.

“Suntem foarte încântați că eforturile și angajamentele noastre pentru a construi sustenabil au primit certificare atât de înaltă. BREEAM Excellent pentru T-Mobile Office Park este o mare onoare pentru noi și motivația de a dezvolta în continuare proiectele noastre. În prezent suntem în procesul complex de certificare pentru Warsaw Spire, care va implementa noi soluții inovatoare ce contribuie la construcția sustenabilă a noilor clădiri,” a încheiat Jeroen van der Toolen. (sursa: europaproperty.com)