Bosch a deschis centrul său de inginerie în Cluj-Napoca în 2013 și are în prezent aproximativ 400 de angajați care lucrează pentru acest centru în mai multe locații din oraș. Noua clădire va aduce toți acești angajați împreună sub același acoperiș.

'Bosch şi-a extins activităţile de cercetare şi dezvoltare în România în ultimii cinci ani, astfel că s-a decis construirea propriei clădiri care să găzduiască Centrul de Inginerie în Cluj-Napoca. Acest lucru confirmă încă o dată angajamentul Bosch de a dezvolta soluţii şi tehnologii pentru viitor în România, cu experţi locali, în spiritul viziunii noastre -mai sigur, mai eficient energetic, mai economic', a declarant directorul general al Grupului Bosch în România, Mihai Boldijar.

Noua cladire de birouri va fi localizată în centrul Cluj-Napoca, în cadrul campusului de dezvoltare software DaVinci. Aceasta va avea șase etaje și o suprafață totală de 17.000 mp și ar trebui finalizata până la sfârșitul anului 2019. În acest centru vor lucra aproximativ 500 de angajaţi. (sursa: dcnews.ro)