Bogdan Jigman a preluat noua pozitie din 20 octombrie 2015. "La Mega Image las in urma o poveste de mare succes, o poveste din care am facut si eu parte, o poveste pe care sunt sigur ca voi reusi sa o rescriu si aici, in GTC", spune Bogdan Jigman pentru wall-street.ro.

 

"GTC este un nume puternic, un nume de care se leaga piata de birouri moderna din Bucuresti (a dezvoltat Europe House, America House si City Gate-n.r)", a mai declarat Bogdan Jigman. El mentioneaza ca GTC este unul dintre dezvoltatorii de top de birouri din CEE cu portofoliu impresionant de cladiri si clienti, de altfel, fiind o companie cu care managerul a mai colaborat pe vremea cand lucra pentru Bluehouse. Ca obiectiv personal in GTC, Bogdan Jigman spune ca isi doreste repozitionarea GTC "acolo unde a fost odata si unde trebuie sa fie".

 

GTC este unul dintre dezvoltatorii importanti din Romania si CEE si un nume care a facut istorie pe piata locala de birouri, dezvoltand cladiri de birouri emblematice pentru Bucuresti, cum este cladire Orange (Europe House- cladire vanduta de dezvoltator inainte de criza). Desi in ultimii ani pe piata din Romania compania a fost mai "tacuta" in ceea ce priveste noile investitii, iar vestile au fost legate mai mult de vanzarea activelor mai putin performante din portofoliu (mallurile Galleria-n.r.), lucrurile se anunta a fi diferite pe viitor, avand in vedere ca o parte din banii stransi recent pe bursa din Varsovia vor fi orientati si spre Romania, iar compania isi propune consolidarea pozitiei pe plan local.

 

In ceea ce priveste piata de real estate, Bogdan Jigman spune ca avem o piata dinamica, foarte competitiva si cu un mare potential. "Prezenta in Romania a marilor dezvoltatori din CEE certifica acest lucru. GTC este si va ramane in Romania un nume de referinta, vom consolida atat portofoliul de cladiri cat si de clienti", a completat managerul. (sursa: wall-street.ro)