Compania are în plan să ridice într-un orizont de timp de 12-15 ani aproximativ 5.000 de case,  pe o suprafaţă de aproximativ 170 de hectare. 

Potrivit acestuia, pentru început, dezvoltatorul va construi cel puţin 90 de case din cele 180-220, cât presupune prima fază a proiectului şi va finaliza drumul de acces către parcul rezidenţial. 

Investitia pentru prima fază a proiectului se cifrează 24 de milioane de euro, suma care include atât construcţia caselor cât şi infrastructura şi structurile comune. Compania nu a ales încă constructorul pentru acest proiect.

Grupul Liebrecht & wooD activează pe piaţa imobiliară din Polonia, România si Rusia, unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail şi depozite, ocupând un spaţiu de aproximativ jumatate de million de metri patrati. Dezvoltatorul belgian a intrat în anul 2001 pe piaţa românească, unde a dezvoltat complexul Militari Shopping Center, vândut în 2004 investitorului austriac Meinl European Land Limited, sau parcul de birouri Victoria Park, achiziţionat în 2007 de fondul austriac de investiţii Immoeast. (Sursa: economica.net)