Construcția a început luna aceasta și are ca dată de livrare trimestrul al doilea al anului 2018.

Yves Weerts este un pilot belgian în vârstă de 48 de ani, care a concurat în raliul Belgiei și în Campionatului European de raliuri FIA GT3.

Prin Unirii View, viziunea investitorului este de a crea un spațiu care să repoziționeze centrul orașului în topul destinațiilor ideale pentru afaceri.

“Cred în România și în potențialul enorm al acestei țări. După câțiva ani în care am analizat piața, vrem să profităm de moment și să ne concentrăm pe dezvoltarea unui proiect-destinație în centrul orașului, un loc în care chiriașii să își dezvolte afacerile, să își contruiască brand-ul de companie și să ofere inspirație angajaților. A sosit timpul să redăm valoarea acestui oraș istoric și să ne mutăm atenția de la zonele secundare către centru, având în vedere că acesta este locul principal de întâlnire din oraș, definitoriu pentru stilul de viață al comunității”, a declarat Yves Weerts.
Aflată pe bulevardul Corneliu Coposu, la 3 minute distanță de Piața Unirii, clădirea va avea o suprafață de 18.000 metri pătrați dispusă pe 18 etaje.
 
Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este compania de construcții Bog’Art. (sursa: profit.ro)