Proiectul este finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional Axa 4.

”Timisoara are strategia sa se dezvolte ca oras al tehnologiei si inovatiei si de aceea am prevazut Optica Business Park cu dotari speciale pentru aceste activitati. Estimez ca in viitor in aceasta arie se va concentra industria de varf a orasului”, declara Emil Cristescu, vicepresedintele Bega Grup.

„Reconversia fostei incinte industriale in complex de birouri a fost decisa de dezvoltatorul proiectului Optica Business Park pornind de la nevoia masiva de spatii office pe piata de vest romaneasca, in special pe segmentul de clasa A (...) chiriile pentru aceste spatii sunt oferite la un indice tarifar sub 50% fata de principalele oferte pe acest segment in Timisoara. Orasul are in continuare o mare putere de absorbtie a proiectelor de acest tip”, spune Emil Cristescu, vicepresedintele Bega Grup.

Optica Business Park se afla intr-o zona industriala, populata de companii precum Continental, Elbromplast, Lisa Draxlmaier, AEM, Procter&Gamble, SaguaroTechnology si altele.

Bega Grup cuprinde 16 societati comerciale cu capital integral privat, in domenii diferite, de la industria miniera, constructii de masini, la imobiliare si turism. (sursa: wall-street.ro)