„Am ales această clădire datorită prețului de oportunitate și a locației bune.  În noul sediu vom muta birourile administrative, birourile de procesare a comenzilor online și vom amenaja săli de pregătire a personalului”, declară Mola Luigi, manager și owner AutoKarma.

Centrul de afaceri are o suprafață construită de 978 mp, o suprafață utilă de 850 mp și este împărțit pe mai multe niveluri: demisol, parter și două etaje plus mansardă. 
Imobilul dispune de un mixt de spații mixte de birouri, compartimentate și tip open space, cablare voce-date, sistem de detecție incendiu, climatizare cu unități split și centrală termică proprie, bucătărie mobilată. 

„Amplasamentul clădirii de birouri este foarte aproape de noul pol de business centru-vest și de Gara de Nord, două repere importante în zona de afaceri a Capitalei.  Acest tip de clădiri de birouri mici și mijlocii din vecinătatea polilor importanți de business devin interesante pe măsură ce se dezvoltă aceste zone, mai ales pentru segmentele de companii cu profil comercial sau de servicii”, afirmă Alexandru Petrescu Managing Partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Potrivit ESOP, de la începutul acestui an, a crescut interesul pentru investiții în clădiri de birouri cu suprafețe cuprinse între 500-2.000 mp, noi sau care au nevoie de renovări, dar sunt situate în zone bune, pentru sedii proprii sau pentru închiriere. (sursa: ESOP)